0

1 Pereche De Absorbție De Șoc Moale Drum De Munte Biciclete Ghidon Biciclete Capac Burete Ghidon Bar Trântă Cu Bicicleta Bar Mânere

(0 Recenzii Ale Clienților)
13.13lei 26.31lei
  • Sku: i504411
  • Categorii: Ciclism
  • Tag-uri:

Caracteristici:

OOTDTY

Șoc Absorbant Burete: Fluture forma de absorbție de șoc burete biciclete ghidon acoperi, delicat afara si textura moale, se simt confortabil, fără senzație de oboseală pentru o lungă perioadă de timp.

Cuttable: Spuma Ghidon de Prindere pot fi tăiate la lungime individual pentru a se potrivi biciclete.Care este motivul de ce aceste burete biciclete mâner baruri sunt adaptate pentru aproape ciclism nevoie..

Aplicarea pe scară largă: De ghidon sunt potrivite pentru cele mai multe biciclete de munte, biciclete rutier, etc. de prindere pentru bicicliști și nu de stres brațul și umerii.

Ușor De instalat: Utilizați apă cu săpun sau detergent pentru a face ghidon umed înainte de a configura maneca.Utilizarea de sticlă curat ca lubrifianți pentru împingerea și tragerea la trântă pe ghidon.

Lista De Ambalare. 1 Pereche de Biciclete Ghidon Capac și Dop.Dimensiune: 5 dimensiuni opționale; Diametrul Exterior este de aproximativ 34 mm/1.34 în; Diametrul Interior este de aproximativ 21mm/0,83 in.

Caietul de sarcini:

Material: Burete

Culoare: Ca Imagine Arată

Dimensiune : 130mm/150mm/195mm/350mm/500mm

Diametru exterior: aprox.34mm/1.34 în

Diametru interior: aprox.21mm/0.83 în

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1 Pereche Biciclete Ghidon

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

  • Material : Aliaj De Aluminiu
  • Origine : China Continentală
Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating